Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub

Aflysning af sæsonen:
På grund af restriktionerne grundet Corona. Er vi desværre nødt til at aflyse de sidste 3. forestillinger. (Vi havde håbet at rykke forestillingerne, dette er ikke længere muligt pga. tidsperspektivet i forhold til Corona situationen)

Derfor har i selvfølgelig mulighed for at få refunderet dele af jeres indbetaling.

Bleen og Lilla 35 kr. tilbage.
Blå og Grå: 50 kr. tilbage
Rød, Orange, Gul og Grøn 80 kr. tilbage

Ovenstående er der fratrukket 10 kr. som er medlemsomkostninger der ikke er afhængig af antal forestillinger.

Busbillet 60 kr. tilbage. (fratrækkes ikke medlemsomkostninger)

For at få pengene tilbage skal I skrive til vores kasser: Christina Bonde, hvor i oplyser følgende. christina.bonde4@gmail.com

Barnets Navn:
Gruppe:
Adresse:
Regn nr.
Konto nr.

Til de der ikke ønsker, af få refunderet pengene for de aflyste forestillinger siger vi i filmklubben en stor tak for hjælpen i en Corona tid.


Med venlig hilsen: Bestyrelsen I Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub

Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub har i 50 år været med til at sætte sit præg på kulturen i Lemvig. Klubben startede i det daværende Lemvig Filmteater, og da det ophørte, var Filmklubben en af de aktive foreninger, som var med til at starte Bio-Huset. I dag er klubben stadig et stort aktiv for Bio-Huset. Klubben har ca. 8-900 medlemmer fordelt på fem aldersgrupper. En af grundene til det store medlemstal er den store opbakning, klubben nyder fra skoler og institutioner i hele kommunen. Klubben sørger for bustransport fra Thyborøn i nord og fra Bækmarksbro i syd.

Klubbens sæson strækker sig fra sidst i oktober til foråret kommer i marts måned. Fem forestillinger i hver aldersgruppe. Filmvalget er alsidigt med vægt på kvalitetsfilm fra hele verden.

Yderligere oplysninger om Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub fås hos formanden Jacob Skaaning eller på Lemvig Bibliotek. Klubben er en del af Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber, DABUF.

 

Du kan hente programmerne ved et trykke på knapperne herunder: