Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub

Da Lemvig Børne-og Ungdomsfilmklub selvfølgelig følger følger retningslinjerne i forhold til CORONA situationen. Er vi desværre nødsaget til, at aflyse vores Januar forestillinger. Hvis regeringen fortsat holder biograferne lukket kan det ramme flere at vores senere forestillinger. Vi håber at være igang igen så hurtigt som muligt (hold derfor øje med myndighedernes retningslinjer for biografer)

Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub har i 50 år været med til at sætte sit præg på kulturen i Lemvig. Klubben startede i det daværende Lemvig Filmteater, og da det ophørte, var Filmklubben en af de aktive foreninger, som var med til at starte Bio-Huset. I dag er klubben stadig et stort aktiv for Bio-Huset. Klubben har ca. 8-900 medlemmer fordelt på fem aldersgrupper. En af grundene til det store medlemstal er den store opbakning, klubben nyder fra skoler og institutioner i hele kommunen. Klubben sørger for bustransport fra Thyborøn i nord og fra Bækmarksbro i syd.

Klubbens sæson strækker sig fra sidst i oktober til foråret kommer i marts måned. Fem forestillinger i hver aldersgruppe. Filmvalget er alsidigt med vægt på kvalitetsfilm fra hele verden.

Yderligere oplysninger om Lemvig Børne- og Ungdomsfilmklub fås hos formanden Jacob Skaaning eller på Lemvig Bibliotek. Klubben er en del af Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber, DABUF.

 

Du kan hente programmerne ved et trykke på knapperne herunder: