Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Biohuset Lemvig...

Andre oplevelser

Endelig i Biohuset: André Rieu: Skal vi danse

Vær med, når André Rieu, hans Johann Strauss Orchestra, sopraner i verdensklasse, The Platin Tenors og særlige gæster byder på en magisk biografoplevelse. Publikum vil blive inviteret bag scenen og opleve et eksklusivt interview med André og vil, som altid, få nogle skønne overraskelser.

Lørdag den 27. juli kl. 20 og søndag den 28. juli kl. 16

OperaBio's sæson 2019-20 er lagt. Vi glæder os til at vise:

Macbeth af Verdi - den 28. oktober 2019

La Favorite af Donizetti - den 25. november 2019

Nøddeknækkeren - ballet af Tjajkovskij - den 9. december 2019

Trubaduren af Verdi den - 27. januar 2020

Tosca af Puccini den - 24. februar 2020

Orfeus og Eurydike af Gluck - den 23. marts 2020

Nye spændende arrangementer i Biohuset:

 "Et liv i frihed"
Mandag d. 7/10 kl. 19

Kom og hør et spændende foredrag om at følge drømmen i sit liv. Jette Seidenschur fortæller om sit tidligere liv som Jehovas Vidne, hvor hun brugte 33 år af sit liv på at leve som rettroende vidne. De mange forbud og regler fik drømmen om frihed til at vokse, og Jette valgte at forlade sekten. Dette havde store familiemæssige omkostninger, men hun kom ud til et helt nyt liv i frihed.
 

 "Stig på revyen"
Mandag d. 11/ 11 kl. 19.30

Kom med på en musikalsk rundrejse med flere af revyens store mestre. Stig Nørregård slår tonen an til fællessang, foredrag og klaverspil. Alt sammen krydret med anekdoter og lidt vise-quiz. Kom til en hyggelig sangaften i Biohuset, hvor vi bl.a møder Poul Reichardt, Kurt Ravn, Oswald Helmuth samt selvfølgelig Preben Kaas og Jørgen Ryg.